Janika Ketola

Kuka olet? - Kerro vähän itsestäsi esim. ammatti/työ, harrastukset, perhe jne.

Olen 23-vuotias fysioterapeutti. Vapaa-ajalla tykkään käydä ulkoilemassa ja kuntosalilla. Pidän myös ruuanlaitosta ja olenkin nuorempana hakenut Junior MasterChef -ohjelmaan. :D 

Kerro omasta voimistelutaustastasi

Aloitin voimistelun isosiskoni jalan jäljissä noin 2-3-vuotiaana. Voimistelin Vaasa-Tytöissä 11-vuotiaaksi, jonka jälkeen siirryin Tampereen Voimistelijoihin perheemme muutettua Tampereelle. Voimistelin Oneteamissa lukioikäiseksi asti, jonka jälkeen aloitin valmentamisen. Voimistelu on myös iso syy, minkä takia hakeuduin nykyiseen ammattiini eli fysioterapeutiksi.

Ketä valmennat?

Valmennan 06-07 ikäkautta eli Z-teamin joukkueita Zeliaa ja Zeldaa.

Kauanko olet valmentanut?

Olen valmentanut 2015 vuodesta asti. Valmennuspolkuni alkoi Aamunsäteistä apuvalmentajana.

Mikä on parasta valmentamisessa?

Oikeastaan kaikki on parasta! Tykkään kohdata uusia haasteita ja hioa sekä muokata ohjelmia entistä paremmaksi. Vapaa-aika kuluu melkein kokonaan voimistelun parissa. Jos en ole treenisalilla, niin teen joukkueiden somejuttuja, katson YouTubesta voimisteluvideoita ja haen niistä inspiraatiota, suunnittelen uusia treenisisältöjä, koristelen kisapukuja, etsin uusia kisamusia sekä teemoja jne. Eli voisi sanoa, että voimistelun valmentaminen kokonaisuudessaan on parasta!

Mitä sanoja sinulle tulee mieleen kirjaimista TTNV?

Taidolla, tunteella, nauttien ja vastuullisesti