Uudet voimistelijat

TTNV:ssa joukkuevoimistelun voi aloittaa muutamaa reittiä!

TTNV:n esivalmennusryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille aloittaville voimistelijoille. Treeneissä tutustutaan voimistelun ihmeelliseen maailmaan opetellen lajin perustaitoja, kuitenkaan leikkejä ja hauskanpitoa unohtamatta. 

TTNV:n pienimpien voimistelijoiden joukkueet koostuvat 2014-2015 ja 2012-2013 ikäkausista. Sädetiimi (2014-2015) harjoittelevat kaksi kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan. Sädetiimi osallistuu kevään aikana joukkuevoimistelun Stara-tapahtumiin. A-ikäkauden (2012-2013) voimistelijat harjoittelevat kokoonpanosta riippuen 2-3 kertaa viikossa, n. 2 tuntia kerrallaan. A-ikäkauden joukkueet kilpailevat 8-10-vuotiaiden sarjassa.

Jos siis olet innostunut käymään treeneissä useammin kuin kerran viikossa ja haluat mukaan joukkuevoimisteluun, tervetuloa! Vaikka voimistelu on jo hieman tavoitteellisempaa, joukkueen kantava ajatus on lapsilähtöisyys ja yksilöllisyys. Tärkeintä on, että harjoituksista kotiutuu aina punaposkinen, iloinen ja onnellinen lapsi.

Kaikki voimistelijat urheilutaustasta riippumatta ovat myös tervetulleita seuraamme ja voivat ottaa yhteyttä suoraan sopivan ikäisen joukkueen valmentajaan tai sähköpostiin toimisto.ttnv@gmail.com

Ilmoittautuminen Säteisiin on nyt avattu!

Tervetuloa mukaan seuraamme!