Uudet voimistelijat

TTNV:ssa joukkuevoimistelun voi aloittaa muutamaa reittiä!

TTNV:n esivalmennusryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille aloittaville voimistelijoille. Treeneissä tutustutaan voimistelun ihmeelliseen maailmaan opetellen lajin perustaitoja, kuitenkaan leikkejä ja hauskanpitoa unohtamatta. 

TTNV:n nuorimpien voimistelijoiden joukkueet koostuvat 2016-2017 ja 2014-2015 ikäkausista. Sädetiimi (2016-2017) harjoittelee kaksi kertaa viikossa 1,5 tuntia kerrallaan.  A-ikäkauden joukkueen Adean (2014-2015) voimistelijat harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa, n. 2 tuntia kerrallaan. Adea kilpailee 8-10-vuotiaiden sarjassa.

Jos siis olet innostunut käymään treeneissä useammin kuin kerran viikossa ja haluat mukaan joukkuevoimisteluun, tervetuloa! Vaikka voimistelu on jo hieman tavoitteellisempaa, joukkueen kantava ajatus on lapsilähtöisyys ja yksilöllisyys. Tärkeintä on, että harjoituksista kotiutuu aina punaposkinen, iloinen ja onnellinen lapsi.

Kaikki voimistelijat urheilutaustasta riippumatta ovat myös tervetulleita seuraamme ja voivat ottaa yhteyttä suoraan sopivan ikäisen joukkueen valmentajaan tai sähköpostiin toimisto.ttnv@gmail.com

Ilmoittautuminen Sädetiimiin ja esivalmennukseen on nyt avattu!

Tervetuloa mukaan seuraamme!