TTNV ry- taidolla, tunteella, yhdessä

TTNV on erityisesti joukkuevoimisteluun keskittyvä seura, jossa voit voimistella haluamallasi tavoitetasolla. Uusia joukkueita perustetaan vuosittain. Uudet voimistelijat ovat lämpimästi tervetulleita! Kaikkiin joukkueisiin ei tarvitse olla valmiiksi voimistelutaustaa, liikunnallisuus ja innostuneisuus riittää.

Tärkeintä on, että jokainen löytää paikan ja tavan liikkua hyvässä seurassa! Tarkempaa tietoa joukkuevoimistelusta löydät ylävalikon otsikon alta.

Tule mukaan toimintaamme - taidolla, tunteella, yhdessä!

TTNV on perustettu 6.9.1932 Raittiusyhdistys Taiston talolla. Tuolloin seitsemän rohkeaa tyttöä teki aloitteen yksinomaan tytöille ja naisille tarkoitetun seuran perustamisesta. Perustamistilaisuuteen saapui 150 naista, joista tässä kokouksessa seuran jäseniksi liittyi 65. Vuoden 1932 loppuun mennessä jäseniä oli 194. 

Toimintaamme ohjaavat arvot:

● Kasvatuksellisuus – lapset ja nuoret oppivat yhdessä tekemistä

● Elinikäinen liikunta – samassa seurassa toimiminen on mahdollista läpi elämänkaaren

● Oikeudenmukaisuus – tasapuolinen mahdollisuus osallistua toimintaan

Seuran toiminnassa tärkeitä ovat myös terveelliset elämäntavat, tasa-arvo ja suvaitsevaisuus sekä puhdas luonto ja ympäristö.


Visio:

Tarjoamme innostavan ja turvallisen ympäristön voimistella ja valmentaa kasvattaen aktiiviseen, terveelliseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. Läpinäkyvyys ja avoimuus vahvistaa seuramme yhteisöllisyyttä.


Noudatamme myös Reilun pelin periaatteita:

1. Jokaisen tasavertainen mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun

2. Vastuu kasvatuksesta

3. Terveyden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen

4. Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus

5. Luonnon kunnioittaminen ja kestävään kehitykseen pyrkiminen