Nano Team 4-6v

Nano Team on tarkoitettu kaikille 4-6-vuotiaille voimistelusta kiinnostuneille lapsille. Harjoituksia on kerran viikossa 1h kerrallaan. Harjoituksissa opetellaan joukkuevoimistelun perustaitoja leikkien ja iloiten. Lisäksi harjoitellaan myös musiikkiin liikkumista ja esiintymistä. Voimistelu kehittää lapsen rytmitajua ja oman vartalon hallintaa monipuolisesti.

Nano Team on voimistelutaitojen pohja, josta lapsen on oman kiinnostuksen mukaan helppo siirtyä joukkuevoimistelun kilparyhmiin. Voimistelu sopii liikuntamuotona hyvin myös muiden lajien harrastajille.

Mukaan harjoituksiin tarvitsee juomapullon ja joustavat sisäliikuntavaatteet. Nano Team esiintyy seuran tapahtumissa omalla esiintymisohjelmallaan, jota harjoitellaan syksyn harjoituksissa. 

Syksyllä 2020 Nano Team ryhmiä on kaksi. Toinen ryhmä harjoittelee Ratinassa Tampereen stadionin liikuntasalissa 4 ja toinen ryhmä Karosen koululla.Nano Team Ratina:

  • tiistai klo 17-18, Ratina sali 4

Nano Team Karonen: 

  • sunnuntai klo 12-13, Karosen koulu

Karosen yhden peruuntuneen harjoituksen korvaava harjoitus järjestetään lauantaina 7.11. klo 10-11 Ratinassa Tampereen stadionin liikuntasalissa 7.

Ohjaajien yhteystiedot löydät tästä.

Syksyn 2020 kausimaksu on 90€.