Joukkuevoimistelu

 

Joukkuevoimistelu on kehittynyt suomalaisesta naisvoimistelusta kansainväliseksi kilpaurheilulajiksi, ja se on Suomessa eniten harrastettu voimistelulaji. Laji vaatii voimistelijalta hyvää liikkuvuutta, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja rytmitajua. Joukkuevoimistelussa korostuvat vartalon liikkeiden virtaavuus, ilmaisullisuus ja esteettisyys. Hyvälle suoritukselle on ominaista yhtenäisyys ja yhtäaikaisuus. Kilpailuohjelma on liikkeiden ja musiikin muodostama taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus.

Suomessa kilpaillaan keväisin vapaaohjelmilla ja syksyisin vapaa- tai välineohjelmilla. Kansainvälisissä kilpailuissa kisataan ainoastaan vapaaohjelmilla.

TTNV:ssa joukkuevoimistelun aloittaa voimistelun alkeiden parissa jo 5-vuotiaana, josta on helppo jatkaa joukkuevoimisteluun. Osaan joukkueista pääsee mukaan myös ilman aiempaa voimistelukokemusta.

TTNV:ssä voimistellaan hyvällä mielellä mutta tavoitteellisesti. Lähtökohtana on, että liikunta on harrastajalle aina turvallista, kehittävää ja innostavaa. Kaikki valmentajat ovat koulutettuja ja kaikilla nuoremmilla on tukenaan kokeneemmat tutor-valmentajat. Joukkueet harjoittelevat pääasiassa Itä-Tampereella sijaitsevien koulujen saleissa ja TTNV:n omalla harjoitushallilla Lakalaivassa (Lempäälänkuja 7).

Sivuvalikosta löydät kaikki TTNV:n joukkueet ikäryhmittäin.

Jos haluat mukaan joukkueisiin, otathan rohkeasti yhteyttä suoraan joukkueiden vastuuvalmentajiin tai joukkuevoimistelun yhteiseen sähköpostiin (jv.ttnv(a)gmail.com), niin voimme yhdessä etsiä sinulle sopivan ryhmän.

Tervetuloa mukaan!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiesitkö, että...
 

- TTNV:n ohjaajilla ja valmentajilla on vähintään Voimisteluliiton perustason ohjaaja/valmentajakoulutus.

- Tarkastamme kaikkien TTNV:n ohjaajien ja valmentajien rikostaustan heti aluksi.

- Tarjoamme kaikille ohjaajillemme ja valmentajillemme jatkuvasti mahdollisuuksia jatkokoulutuksen hankkimiseen.

- Monilla seuramme valmentajilla ja ohjaajilla on terveys-, sosiaali- tai kasvatusalan koulutus.

- Yhä useammalla TTNV:n valmentajista on myös joukkuevoimistelun tuomarikoulutus

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vertaa hintaa ja laatua - tule voimistelemaan Tampereen Työväen Naisvoimistelijoihin!