Aloittelevat voimistelijat

TTNV:ssa joukkuevoimistelun voi aloittaa muutamaa reittiä!

Voimistelun perustaitoja on mahdollista harjoitella seuramme harrasteryhmissä, joista voi kehittyessä jopa siirtyä kilpajoukkueisiin.

Temppuvoimistelu ryhmä on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille. Tunneilla harjoitellaan liikekordinaatiota, tasapainoa ja notkeutta, joka antaa hyvän pohjan joukkuevoimistelun aloittavalle lapselle.

Alle 5-7 -vuotiaille on voimistelun alkeisryhmä, jossa opetellaan voimistelun perustaitoja, musiikkiin liikkumista, liikunnallisia leikkejä ja esiintymistä. Harjoituksia on kerran viikossa.

Yli 7-vuotiaat voivat tulla mukaan voimistelun alkeisjatkoryhmään, jossa opetellaan joukkuevoimistelun perustaitoja sekä niiden muutoksia ja variaatioita. Ryhmä on tarkoitettu kaikille voimistelusta kiinnostuneille, uusille, hieman isommille aloitteleville joukkuevoimistelijoille. Harjoituksia on kerran viikossa.

TTNV Team ryhmät on tarkoitettu 7-9- ja 9-11 -vuotiaille aloittaville voimistelijoille, joissa on mahdollista harrastaa rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen. Siirtyminen joukkuevoimistelun kilparyhmiin on mahdollista näistä ryhmästä.

Sädetiimi koostuu kahdesta TTNV:n pienimpien voimistelijoiden joukkueesta. Päivänsäteet ja Aamunsäteet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa ja esiintyvät Stara-tapahtumissa. Jos siis olet innostunut käymään treeneissä useammin kuin kerran viikossa ja haluat mukaan joukkuevoimisteluun, tervetuloa! Vaikka voimistelu on jo hieman tavoitteellisempaa, joukkueen kantava ajatus on lapsilähtöisyys ja yksilöllisyys. Tärkeintä on, että harjoituksista kotiutuu aina punaposkinen, iloinen ja onnellinen lapsi.

Kaikki jo aikaisemmin voimistelua harrastaneet ovat myös tervetulleita seuraamme ja voivat ottaa yhteyttä suoraan sopivan ikäisen joukkueen valmentajaan tai sähköpostiin jv.ttnv@gmail.com.

Tervetuloa mukaan seuraamme!