Aloittelevat voimistelijat

TTNV:ssa joukkuevoimistelun voi aloittaa muutamaa reittiä!

Voimistelun perustaitoja on mahdollista harjoitella seuramme harrasteryhmissä, joista voi kehittyessä jopa siirtyä kilpajoukkueisiin.

Temppuvoimistelu ryhmä on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille. Tunneilla harjoitellaan liikekordinaatiota, tasapainoa ja notkeutta, joka antaa hyvän pohjan joukkuevoimistelun aloittavalle lapselle.

5-7 -vuotiaille ja yli 7-vuotiaille on voimistelukouluryhmät, joissa opetellaan voimistelun perustaitoja, musiikkiin liikkumista, liikunnallisia leikkejä ja esiintymistä. Ryhmät ovat tarkoitettu kaikille voimistelusta kiinnostuneille, uusille, ja jopa vähän myöhemmin aloitteleville joukkuevoimistelijoille. Harjoituksia on kerran viikossa.

TTNV Team ryhmät on tarkoitettu 7-9- ja 9-11 -vuotiaille aloittaville voimistelijoille, joissa on mahdollista harrastaa rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen. Siirtyminen joukkuevoimistelun kilparyhmiin on mahdollista näistä ryhmästä.

TTNV:n pienimpien voimistelijoiden joukkueet koostuvat 2012-2013 ja 2010-2011 ikäkausista. Päivänsäteet (2012-2013) ja Fixia (2010-2011) harjoittelevat kaksi kertaa viikossa 1,5-2 tuntia kerrallaan, Fidia (2010-2011) ja Fidex (2010-2011) kolme kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan. Kaikki 2010-2011 ikäkauden joukkueet osallistuvat kauden aikana Stara tapahtumiin, osa myös mahdollisesti 8-10v sarjan kilpailuihin. 

Jos siis olet innostunut käymään treeneissä useammin kuin kerran viikossa ja haluat mukaan joukkuevoimisteluun, tervetuloa! Vaikka voimistelu on jo hieman tavoitteellisempaa, joukkueen kantava ajatus on lapsilähtöisyys ja yksilöllisyys. Tärkeintä on, että harjoituksista kotiutuu aina punaposkinen, iloinen ja onnellinen lapsi.

Kaikki jo aikaisemmin voimistelua harrastaneet ovat myös tervetulleita seuraamme ja voivat ottaa yhteyttä suoraan sopivan ikäisen joukkueen valmentajaan tai sähköpostiin toimisto.ttnv@gmail.com

Tervetuloa mukaan seuraamme!