Team yli 9v

TTNV Team on harrasteryhmä, jossa yhdistetään voimistelua, akrobatiaa ja voimaharjoittelua. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen. Ryhmiä on kaksi: TEAM Stars 9-12-vuotiaille ja TEAM Glitters yli 12-vuotiaille. 

Teamissa voi harrastaa taustaan tai kokemukseen katsomatta. Ryhmä sopii myös lajinvaihtajille sekä oheislajiksi muiden lajien harrastajille. Taitojen karttuessa ryhmästä voi halutessaan myös siirtyä harrastamaan voimistelua joukkuevoimistelun kilparyhmiin.

Teamsin harjoitukset suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa siten, että harrastajien toiveet ja tavoitteet huomioidaan. Ryhmässä jokainen voi harjoitella oman motivaationsa ja taitotasonsa mukaisesti.

Syksyllä 2019 ryhmät harjoittelevat yhdessä, ja harjoituksia on maanantaisin ja torstaisin. Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18.15-19.15 ja torstaina klo 19-20.30. Maanantain harjoitukset ovat Sammonkadun Tredulla (Sammonkatu 45) ja torstain harjoitukset Sammon koululla (Teiskontie 16).

Syksyn 2019 kausimaksu on 120€ - TTNV Teams harjoittelutoppi sisältyy syksyn 2019 ryhmien kausimaksuun!

Ilmoittaudu mukaan nyt!