Team yli 9v

TTNV Team on harrasteryhmä, jossa yhdistetään voimistelua, akrobatiaa ja voimaharjoittelua. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen. Ryhmiä on kaksi: TEAM Stars 10-12-vuotiaille ja TEAM Glitters yli 12-vuotiaille. Ryhmät harjoittelevat yhdessä keväällä 2020.

Teamissa voi harrastaa taustaan tai kokemukseen katsomatta. Ryhmä sopii myös lajinvaihtajille sekä oheislajiksi muiden lajien harrastajille. Taitojen karttuessa ryhmästä voi halutessaan myös siirtyä harrastamaan voimistelua joukkuevoimistelun kilparyhmiin.

Teamsin harjoitukset suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa siten, että harrastajien toiveet ja tavoitteet huomioidaan. Ryhmässä jokainen voi harjoitella oman motivaationsa ja taitotasonsa mukaisesti.

Keväällä 2020 ryhmät harjoittelevat yhdessä maanantaisin ja torstaisin. Harjoitukset pidetään maanantaisin klo 18.15-19.15 ja torstaina klo 19-20.30. Maanantain harjoitukset ovat Sammonkadun Tredulla (Sammonkatu 45) ja torstain harjoitukset Sammon koululla (Teiskontie 16).

Kevään 2020 kausimaksu on 150€ - TTNV Teams harjoittelutoppi sisältyy ryhmien kausimaksuun!

Team Stars 10-12v ja Team Glitters yli 12v ryhmien kevätkauteen sisältyy myös harjoituspäivä TTNV:n hallilla.