Tuntikuvaukset

Temppuvoimistelu 3-5 v,

45min/ viikko

Temppuvoimistelussa lapsi oppii kehonhallintaa ja perusliikkeitä, kuten juoksemista, hyppimistä, pyörimistä ja roikkumista. Tunneilla harjoitellaan myös mm. kuperkeikkaa, käsinseisontaa, kärrynpyörää ja kieppiä. Lapsi kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Oppiminen tapahtuu hauskalla ja leikinomaisella tavalla vauhdikkaita temppuratoja hyödyntäen.

Voimistelukoulu 5-7 v ja yli 7 v, 60min/ viikko

Voimistelukoulussa opetellaan joukkuevoimistelun perustaitoja leikkien ja iloiten. Tunnilla harjoitellaan myös musiikkiin liikkumista ja esiintymistä. Voimistelukoulu kehittää lapsen rytmitajua ja oman vartalon hallintaa monipuolisesti.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille voimistelusta kiinnostuneille lapsille. Voimistelukoulu on voimistelutaitojen pohja, josta lapsen on oman kiinnostuksen mukaan helppo siirtyä joukkuevoimistelun kilparyhmiin. Voimistelu sopii liikuntamuotona hyvin myös muiden lajien harrastajille.

TTNV Teams 7-11 v,

90min x 2/ viikko

TTNV TEAMS on harrasteryhmä, jossa yhdistetään voimistelua, akrobatiaa ja voimaharjoittelua. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen. Ryhmiä on kaksi: 7-9 -vuotiaille ja 9-11 -vuotiaille.

Teamissa voi harrastaa taustaan tai kokemukseen katsomatta. Ryhmä sopii myös lajinvaihtajille sekä oheislajiksi muiden lajien harrastajille. Taitojen karttuessa ryhmästä voi halutessaan myös siirtyä harrastamaan voimistelua joukkuevoimistelun kilparyhmiin.

Teamsin harjoitukset suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa siten, että harrastajien toiveet ja tavoitteet huomioidaan. Ryhmässä jokainen voi harjoitella oman motivaationsa ja taitotasonsa mukaisesti.