Lasten harrasteryhmät

Harrasteryhmät tarjoavat lapsille liikunnan iloa ja elämyksiä. Harrasteliikunnan tavoitteena on opastaa ja kannustaa lasta liikkumaan!

Harrasteryhmissä harjoitellaan liikekordinaatiota, tasapainoa ja notkeutta lapsen kehitysvaihe huomioiden. Ryhmät tarjoavat lapsille positiivisia liikunnallisia elämyksiä ja ne luovat hyvän pohjan monipuoliseen liikuntaan. 

Jokainen lapsi saa harjoitella omien taitojensa ja toiveiden mukaisesti - oli tavoitteena sitten harrastaminen tai kilpavoimisteluun tähtääminen.

Liikkuminen tapahtuu ammattitaitoisten, koulutettujen ohjaajien opastuksella. Lapsi oppii joukkuevoimistelun perusteita .

Temppuvoimistelu 3-5 v

Temppuvoimistelussa lapsi oppii kehonhallintaa ja perusliikkeitä, kuten juoksemista, hyppimistä, pyörimistä ja roikkumista. Tunneilla harjoitellaan myös mm. kuperkeikkaa, käsinseisontaa, kärrynpyörää ja kieppiä. Lapsi kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Oppiminen tapahtuu hauskalla ja leikinomaisella tavalla vauhdikkaita temppuratoja hyödyntäen. 

Voimistelukoulu 5-7 v ja yli 7v

Voimistelukoulussa opetellaan joukkuevoimistelun perustaitoja leikkien ja iloiten. Tunnilla harjoitellaan myös musiikkiin liikkumista ja esiintymistä. Voimistelukoulu kehittää lapsen rytmitajua ja oman vartalon hallintaa monipuolisesti.

Ryhmät ovat tarkoitettu kaikille voimistelusta kiinnostuneille lapsille. Voimistelukoulu on voimistelutaitojen pohja, josta lapsen on oman kiinnostuksen mukaan helppo siirtyä joukkuevoimistelun valmennusryhmiin. Voimistelu sopii liikuntamuotona hyvin myös muiden lajien harrastajille.

TTNV TEAMS 7-11v.

TTNV TEAMS on harrasteryhmä, jossa yhdistetään voimistelua, akrobatiaa ja voimaharjoittelua. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu rennolla otteella kilpailutoiminta ja sen vaatimukset unohtaen.  Ryhmiä on kaksi: 7-9 -vuotiaille ja 9-11 -vuotiaille.

Teamissa voi harrastaa taustaan tai kokemukseen katsomatta. Ryhmä sopii myös lajinvaihtajille sekä oheislajiksi muiden lajien harrastajille. Taitojen karttuessa ryhmästä voi halutessaan myös siirtyä harrastamaan voimistelua joukkuevoimistelun kilparyhmiin.

Teamsin harjoitukset suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa siten, että harrastajien toiveet ja tavoitteet huomioidaan. Ryhmässä jokainen voi harjoitella oman motivaationsa ja taitotasonsa mukaisesti.