Harrasteryhmät

 

Ilmoittautuminen syksyn 2018 harrasteryhmiin!

TTNV järjestää harrastevoimistelua lapsille ja aikuisille. Tervetuloa mukaan!

Lasten harrasteliikunnassa harjoitellaan voimistelun perustaitoja. Tavoitteena on myös terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja ennen kaikkea liikumisen ilo.

Aikuisille on tarjolla tanssillisen voimistelun ryhmä. Ryhmään ovat tervetulleita ihan kaikki, myös sellaiset, joilla ei ole aiempaa voimistelutaustaa. 

Katso itsellesi sopiva ryhmä harrastekalenterista. Varmistathan paikkasi ryhmässä ilmoittautumalla siihen hyvissä ajoin. Ilmoittautuminaan pääset tästä.

 

Temppuvoimistelu (3-5 v.)

Temppuvoimistelussa lapsi oppii kehonhallintaa ja perusliikkeitä, kuten juoksemista, hyppimistä, pyörimistä ja roikkumista. Tunneilla harjoitellaan myös mm. kuperkeikkaa, käsinseisontaa, kärrynpyörää ja kieppiä. Lapsi kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Oppiminen tapahtuu hauskalla ja leikinomaisella tavalla vauhdikkaita temppuratoja hyödyntäen. .

Voimistelukoulu, 60min (5-7v. ja yli 7v.)

Voimistelukoulussa opetellaan joukkuevoimistelun perustaitoja leikkien ja iloiten. Tunnilla harjoitellaan myös musiikkiin liikkumista ja esiintymistä. Voimistelukoulu kehittää lapsen rytmitajua ja oman vartalon hallintaa monipuolisesti.  

Ryhmä on tarkoitettu kaikille voimistelusta kiinnostuneille lapsille. Voimistelukoulu on voimistelutaitojen pohja, josta  lapsen on oman kiinnostuksen mukaan helppo siirtyä joukkuevoimistelun valmennusryhmiin. Voimistelu sopii liikuntamuotona hyvin myös muiden lajien harrastajille.

Auikusiten tanssilliseen voimisteluun ovat tervetulleita kaikki voimistelusta kiinnostuneet, aiempaa voimistelutaustaa ei vaadita. Tule rohkeasti mukaan.

 

Harrastekausimaksuun sisältyy seuran jäsenmaksu, mutta ei tapaturmavakuutusta.


 

Tiedustelut: toimisto.ttnv(a)gmail.com